С дългогодишен опит в областта на естествените подови създадохме CODE 74 – Вашето място за уникални паркети и изцяло екологични продукти.

Какво прави бранда CODE 74 толкова специален? Нашите паркети не са просто подова настилка – те са произведени с внимание към детайла и със строго спазване на екологичните стандарти. Работим по индивидуални проекти и създаваме уникални паркети.

Със своите широки възможности за дизайн и текстури, паркетите на CODE 74 са подходящи за всяко жилище или търговско помещение. Многообразието на естествени паркети при нас се допълва  от различните видове обработка и структуриране на дървото, както и от богата цветова палитра. Без значение дали търсите масивен, двупластов или многослоен естествен паркет – при нас ще намерите точното решение за Вашия дървен под! Независимо дали предпочитате модерно, класическо или рустик – ние ще създадем индивидуална визия спрямо Вашите изисквания!

Но красотата на нашите паркети не е единственото им предимство – нашите продукти са изцяло екологични и приятни към околната среда. С CODE 74 можете да бъдете сигурни, че всеки материал, използван в производствения процес, е устойчиво произведен и без вредни химикали.

Не правете компромиси с качеството и екологичността! Открийте естествената красота с CODE 74 и направете Вашия дом място на уют и хармония!

От изключителна важност е  настилката Ви да бъде монтирана от професионалисти и да бъдат вложени качествени материали без компромис (продукти за подготовка на основата -при необходимост, лепило, завършващи продукти – лакове и масла). В случай, че няма към кого да се обърнете за извършване на професионален монтаж – може да разчитате на нас!

И не на последно място, за да се наслаждавате дълги години на Вашия паркет, много е важно да го поддържате правилно – с качествени продукти, специално създадени за нуждите на Вашия паркет – омаслен или лакиран. В CODE 74 ще намерите широка гама почистващи и поддържащи препарати – за основно почистване, за регулярна поддръжка, за подхранване и грижа за омаслени и овосъчени подове, за лакирани повърхности и др.